Arifiye Mh. Öztopçu Sk. No:10-B ESKİŞEHİR 0 (222) 231 27 22

Eskişehirde ne yenir? Nerede yenir?

Eskişehir

Eskişehirde ne yenir? Nerede yenir?

   İlk akla gelen cevap çibörek yenir olacaktır. Doğrudur gayet te güzel yenir. Kızgın yağda pişirilmiş, içinde kıyma bulunan lezzetli bir hamur işidir.  Sonrasında Balaban Kebap olabilir. O da domates soslu bir pideli köfte türevi olarak fena değildir.

   Bir de bizim pilavımız yenir haliyle... Pilavlarımız lezzetli ve doyurucudur. Minimum seviyede yağ kullandığımızdan hafif olan pilavlarımız Eskişehirli sporcular tarafından tercih edilmektedir. Fiyat ve doyuruculuk oranı da göz önünde bulundurulduğunda pilavlarımız öğrenciler tarafından da rağbet görmektedir. Eskişehirin öğrenci yemek mekanları arasında Gerçek Pilavın yeri geçmektedir.

   Eskişehirde nerede yenir? Sorusuna cevap olarak ta şehrin merkezi sayılabilecek olan Yediler semtindeki Sabahattin Günday parkının karşısında ve Odunpazarı Meydanında bulunan iki büyük restoranımız ile aynı anda 50 kişilik kalabalık gruplara dahi servis verebiliyoruz. Restoranlarımız, Odunpazarı Tarihi Evlerini ve Müzelerini gezmek için gelen yerli ve yabancı turistler içinde kalabalık gruplara uygun olarak bir uğrak noktasıdır. Eskişehirin çocuklarla yemek için en iyi ve uygun, sıcak ve samimi restoranlarından biridir.

   Eskişehirdeki tüm internet yemek uygulamalarında restoran adımızın yanında bulunduğumuz semt ile beraber yer alıyoruz. 

Gerçek Pilav Yediler Merkez

Gerçek Pilav ve Izgara Odunpazarı

Gerçek Pilav Bağlar

   İşletmelerimizle, Yemek Sepeti, Trendyol, Getir ve Migros Yemek platformlarından hangi restoranımız size yakınsa onu seçerek sipariş verebilirsiniz.

   Açık mutfak olarak kullandığımız Yediler Merkezimizde pilavın nasıl pişirildiğine bizzat kendi gözlerinizle şahit olabilirsiniz.  Çok iyi derecede İngilizce bilen Ustamızdan Eskişehir ve çevresi ile ilgili gerçekçi ve sağlıklı tavsiyeler alabilirsiniz. 

   Gerçek Pilav, şüphesiz Eskişehirin en iyi turist ağırlayan turistik işletmelerinden biri... Geldiğinizde bize hak vereceksiniz. 

 

What can we eat and where can we eat in Eskisehir?

   The first answer of this question could be Ciborek. Its right you may eat with pleasure ciborek. Its a kind of fried pastry which have meat slices inside.

   Second answer could be Balaban Kebab. Its also good choice. İts a kind of meatball and some special bread which prepared with tomato sauces and butter.

   And third of course Our Rice could eat. It is a very good sample of Turkish Fast-Food Culture. Gerçek means Real in our language. When you eat our rice that will prove to you its Real Rice. Also it will be a delicious experiment for you and you will be satisfied. You may eat our rice with chicken, cow meat and with chickpea adds. We use very small quantity fat for cook our rice.

   We started to fire our Turkish Style Barbeque. Its called  MANGAL in Turkish Language . We are preparing all types of chicken parts on grill. Our portions are realy full. They contain big quantity meat, rice and salads together.

   And prices are logic. For example our Main Course Rice with Chicken have 300 gram rice and 100 gram chicken breast total weight 400 grams. It cost 80 Lira (approximately 2 USD) You can feed all your family with logic prices. If you chose Chicken Steak from our barbeque its 300gr chicken meat and 250gr rice portion is 180 Lira (aproximetly 5 USD)

   Our restoran have a good location in a park center of Eskisehir. The place name is Yediler Park and everybody knows here. Its a touristic place. You may ask to who you want for find Yediler Park or you may type Gerçek Pilav on google maps. You can find our restaurant on Tripadvisor too.

   Our another big and new restaurant is in Odunpazarı Square. Its good for crowded tourist groups and families who have small childs. Also you may prefer our restaurant for collect realistic information about Eskisehir and take some good advices. Our master knows very well English language. 

No doubt, Gerçek Pilav is one of The Best Tourist Hosting place in Eskisehir.